Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Locatie Vreugdehof

Ouderenzorginstelling Amstelring

Waarom verdienen ze dit

Sinds een maand werk ik als (interim) recruiter op Vreugdehof, een zorgcentrum tegen de Zuidas aan. We zijn de afgelopen maand al verwend met bloemen, chocolade etc. Daarin hebben we echt niets te klagen. Echter er zijn een aantal mensen hier op locatie in het bijzonder die wel een goede maaltijd kunnen gebruiken. Vanuit mijn rol ken ik vooral een aantal mensen uit de ondersteunende diensten die hun priveleven wegcijferen om het hier draaiende te houden: Faria, de planner, Jutta die zorgt voor welzijn, onze kwaliteitsverpleegkundige Arazoo, en zo zijn er nog wel een paar mensen die hier nu het verschil maken. Helaas hebben we hier ook te maken met Corona, wat het werk hier toch een extra lading geeft. Ik zou het superleuk vinden als ik hen komende vrijdag een gezonde maaltijd aan kan bieden. Ik heb het vergeleken bij hen makkelijk, dus ik zou het zelf vooral super vinden (als nostalgische ajacied) als Johnny de maaltijden kan bezorgen : )
Ps. ik heb 10 ingevuld omdat ik zeker weet dat hier in het pand wel 10 helden te vinden zijn. Mocht dat teveel zijn dan ben ik met de helft ook al superblij.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors