Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Locatie Ouderkerk aan de Amstel- Schoolweg

Ons Tweede Thuis

Waarom verdienen ze dit

De medewerkers van Ons Tweede Thuis bieden mensen met een verstandelijke beperking 24 uur begeleiding en zorg. Door de Corana crisis is de dagbesteding per 17 maart gesloten en hebben de 64 bewoners/cliënten van Ons Tweede Thuis als strikte maatregel tot 6 april nog maar 1 leefplek, ook leven zij hierdoor nu in kleine groepjes geïsoleerd van elkaar. Door de opsplitsing wordt het werk voor de begeleiding veel intensiever en moeten zij zorgen dat deze kwetsbare groep cliënten goed en veilig door deze stressvolle periode wordt geloodst. Zij verdienen in mijn ogen dan ook dit compliment!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

26

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors