Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Amsterdam

Oma van NIELS VERHOOG

Waarom verdienen ze dit

Oma BOUS,94 jaar, woont alleen in Amsterdam. Ze woont zelfstandig en is gewend om met de tram naar 'de dappermarkt' te gaan voor verse producten. Nu door het corona virus is Oma aan huis gekluisterd. Ook wij als kleinkinderen gaan niet op bezoek, te groot risico. Ik wil haar graag verrassen met een bordje, voor mijn held 'Oma'.

Datum heeft geen voorkeur, Oma is elke dag thuis.

Thnx Allen

Groetjes,

Niels Verhoog

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors