Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Verpleeghuis Rumah Kita

Oma Seng Wout

Waarom verdienen ze dit

Mijn Indische oma heeft al genoeg meegemaakt in haar leven toen ze op jonge leeftijd al naar NL moest vertrekken. Mijn familie bezoekt haar normaal gesproken dagelijks, echter is dit nu helaas niet meer mogelijk. Er word altijd veel aandacht besteed aan muziek en vermaak, en ook aan zorg door de lieve medewerkers daar. Zij, en mijn oma, verdienen een heerlijke maaltijd zodat ze even kunnen ontspannen en genieten met elkaar.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

40

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors