Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Obs de pioniers

Obs de pioniers

Waarom verdienen ze dit

De leerkrachten van deze school hebben zo goed het digitale onderwijs opgepakt, vanaf dag 1! Elke schooldag online meetings met de leerlingen, belrondes met ouders, positieve feedback voor de kinderen, echte super-leerkrachten. Mijn kinderen konden een aantal dagen opgevangen worden binnen de school, daar ik in de zorg werkzaam ben!
Nu de school weer open gaat wil ik ze graag verwennen met een lekkere maaltijd.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

15

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors