Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Onder en middenbouw

OBS De ontdekking

Waarom verdienen ze dit

De juf (Laurie) van mijn 4-jarige dochter van groep 1/2 en mijn man (Hugo) leraar van groep 4 en al de collega’s verdienen dit sowieso. Ondanks dat de scholen dicht zijn, zorgen zij voor hele online programma’s, videobelsessies en leuke berichtjes in de online omgeving, klasbord. De Ontdekking is de grootste school van Almere met 1100 basisschoolleerlingen en ruim 65 collega’s en met 3 gebouwen nog steeds te klein maar deze school en daarmee de leraren en de kids zijn super betrokken. Voor al het harde werk en het gemis van elkaar, zal de komende weken alleen nog maar erger worden. Om dit te verzachten zou een maaltijd van jullie enorm bijdragen.

Jullie bezorgen niet in Almere maar ik kom het met alle liefde ophalen ❤️

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

24

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors