Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Vakkenvullers, broodbakkers en cassieres

Noël, Demy, Britt, Daan, Sem, Boy

Waarom verdienen ze dit

Wat ben ik trots op mij eigen kids en op ál mijn buurtkinderen die ook in deze crisistijd steeds maar weer naar hun “bijbaantje” gaan!!! Noël, Demy, Sem, Daan, Britt, Boy; Allemaal werkzaam als vakkenvuller, broodbakker, cassiere en verzorgende! Eigenlijk geen idee hebbende van hoe belangrijk zij op dit moment zijn in deze vitale functies! Ik vind dat zij het echt verdienen om ook een keer verwend te worden met een heerlijke maaltijd, samengesteld uit een deel van de producten die zij dagelijks door hun handen laten gaan om anderen te kunnen voeden! Veel van hun ouders zijn ook werkzaam in vitale beroepen. Het zou een opsteker voor iedereen in de buurt zijn als ze dit zo samen, mét gepaste afstand, aangeboden kunnen krijgen!!! Veel dank vast!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors