Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Fazant vleugel

Nieuw Unicum

Waarom verdienen ze dit

Waar normaal het zorgend personeel veel ondersteuning heeft van huiskamer mensen, mantelzorgers en andere personeelsleden is het centrum vanwege het COVID19 virus op slot. Alleen zorgend personeel mag nog naar binnen.

Dit betekent dat zij alle andere taken die normaal door anderen worden uitgevoerd naast hun zorgtaken erbij krijgen. Daarnaast is veel personeel ziek thuis omdat als je verkouden bent niet naar werk kan komen. Iedereen moet daarom meer diensten draaien.

Daarom vind ik dat zij deze maaltijd verdienen.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

16

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors