Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Apotheek

Molukken apotheek in bijzonder Joos Stuivenberg

Waarom verdienen ze dit

Ondanks de Corona is de apotheek een belangrijke schakel om iedereen van medicatie te blijven voorzien. Met de nodige maatregelen proberen ze iedereen te helpen. Ze bezorgen de medicatie extra thuis en hebben de apotheek aangepast om aan de veiligheidsmaatregelen te voldoen. Iedereen van de apotheek zet zich 1000% in en verdienen het om een keer verwend te worden/

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

16

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors