Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Surplus Verzorgingshuis, locatie Westerwiek

Mieke Snoeren

Waarom verdienen ze dit

Ik vind het zo bijzonderswaardig om te zien hoe mijn moeder zich dag in dag uit in tijden zoals deze 200% inzet voor alle ouderen in de zorg. Ik vind dt echt niet normaal en verdient respect.

Ik ben zo onwijs trots hoe ze dit allemaal doet en volhoud. Nooit zeuren en altijd positief De ouderen zijn zo blij met haar,

Het zou mooi zijn als ik haar iets terug kan geven via jullie fantastische actie.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors