Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Leger Des Heils Amsterdam

Mieke Rensen

Waarom verdienen ze dit

Mijn zus Mieke Rensen werkt voor het Leger des Heils Amsterdam in het sociaal huisteam. Iedere dag bezoekt zij mensen met ernstige psychische problemen en verslaving die meestal al jaren heel geisoleerd thuis zitten en nauwelijks nog sociale contacten hebben. Nu de corona toeneemt worden ook collega's ziek en dat betekent dat zij en haar collega's langere dagen moeten maken. Ik zou het heel fijn vinden als haar team en mogelijk haar cliënten een mooie maaltijd zouden krijgen. Ze verdienen het! Ze doet haar werk bescheiden, met veel inzet en warmte en verdient het in mijn ogen heel erg. Dank jullie wel voor deze mooie actie!Ps het lukt mij niet om het aantal bordjes per persoon aan te passen anders dan 10.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors