Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Woonvoorziening gehandicapenzorg

Middin Locatie Ursulaland

Waarom verdienen ze dit

Wij werken met een groot team om 28 cliënten met autisme en een verstandelijke beperking een helpende hand te bieden tijdens deze onzekere tijd. We hebben de afgelopen tijd heel veel problemen gehad met boodschappen doen om voor al onze cliënten eten te verzorgen. Alle supermarkten waren leeg en we konden bij de AH niks meer bestellen. Daarom vind ik dat mijn team wel een extra steuntje in de rug verdiend om zo de zware zorg iedere dag weer vol te houden.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

40

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors