Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Locatie Hofje van Boheemen

Middin Hofje van Boheemen

Waarom verdienen ze dit

Om 2 Covid afdelingen speciaal voor gehandicapten op te richten zijn daar 2 collega's heen.
In deze tijd van Corona zorgt dat er op de locatie voor dat wegeregeld met 1 collega minder hetzelfde werk doen nu deze collega's elders in de organisatie bijspringen.
Werk waarin we zowel ggz, psychiatrie, als ghz, gehandicaptenzorg, als nah, niet aangeboren hersenletsel mensen hebben die ook in de risicogroepen vallen. Hierdoor zitten wij ook "op slot".
Samen met mijn collega's zetten we ons voor 110% in de zorg te continueren. Trots op dit team!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

28

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors