Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Afdeling ambulance, brandweer en politie

Meldkamer Haaglanden/Hollands Midden

Waarom verdienen ze dit

De 112 meldkamer is altijd het eerste aanspreekpunt voor iedere burger in nood! Ook ten tijde van de corona crisis spreken we veel ongeruste burgers en personeel op straat! Ondanks dat wij niet in de frontlinie staan qua patiënten contact, doen we gezamenlijk ons best de burgers in Haaglanden en Hollands Midden zo snel mogelijk te voorzien van de juiste hulp!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

40

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors