Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Dormigveld

Meander Wijkteam Schaesberg Noord

Waarom verdienen ze dit

Mijn team komt bij mensen thuis voor de persoonlijke verzorging.We staan met z'n alle in de frontline.
Naast persoonlijke zorg komt er i deze tijd extra psychische aandacht bij. Veel mensen zijn bang en alleen.Wij zijn het enigste aanspreekpunt op een dag.Dus naast al het extra desinfecteren komen er nog meer ( zware klusjes) op ons af. Dus voor teambuilding en dankbaarheid een gezamenlijk wtetentje etentje Graag.Bedankt.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors