Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling ontwikkelingsgerichte woonvoorziening

Martien Schaaperhuis

Waarom verdienen ze dit

In tijden zoals deze wordt er veel van de mensen die in Vitale beroepen werken gevraagd. Ook gaat het werk voor de begeleiders in de ontwikkelingsgerichte woonvoorzieningen gewoon door. Ik vind dat de mensen die bij het Martien Schaaperhuis werken deze verrassing verdienen. Ze werken met mensen vanaf 18 jaar met psychiatrische problemen, om ze uiteindelijk weer zelfstandig te laten wonen. Ik vind dit werk opzich al bewonderenswaardig. Op dit moment is het ook voor de bewoners een zware tijd, de normale keuken (werkplekken) is gesloten.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors