Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Maranathaschool

Maranathaschool

Waarom verdienen ze dit

De kanjers van de Maranathaschool in Nieuwkoop verzorgen al weken lang dagelijks het thuis onderwijs voor alle leerlingen die door het Coronavirus niet naar school kunnen. Ze nemen filmpjes op, zijn dagelijks bereikbaar voor vragen en hulp bij huiswerk. Verzorgen ook nog de noodopvang en versturen iedere dag een coole beweegchallenge. Het zijn echt kanjers die keihard werken en zeker in het zonnetje gezet mogen worden !

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

20

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors