Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Noorderburgh Meerzorg

Leger des Heils

Waarom verdienen ze dit

Er is binnen een korte tijd een quarantaine locatie ingericht voor dakloze mensen. Ondanks dat mijn man in de risico doelgroep valt ivm zijn astma doet hij nu zijn werk met extra zorg en liefde. Er zijn 24-uurs diensten en de verzorgende koken zelf voor de patiënten. Inmiddels komen er met de dag meer patiënten en zou dit een leuke verassing zijn voor zowel de verzorgende als de patiënten.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

12

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors