Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Politiedienst

Koninklijke Marechaussee Schiphol

Waarom verdienen ze dit

Beste Helden! Graag zou ik mijn team van de Politiedienst Koninklijke Marechaussee Schiphol aan willen melden voor jullie superactie. De Helden van mijn team staan, ook in deze onrustige tijd, dag- en nacht klaar om over de luchthaven Schiphol te waken.
Ik wil hen allen bedanken en waardering uitspreken omdat zij hun werk blijven doen ondanks het verhoogde risico op besmetting door de vele passagiers en contacten welke het werk met zich mee brengt.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

25

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors