Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Het Spoor

Kinderopvang Norlandia

Waarom verdienen ze dit

Wij in de kinderokinderopvang worden in deze rare weken veelvuldig vergeten. Een enkele keer zijn we genoemd door het kabinet. Maar wij zijn aan het werk! Wij lopen elke dag ontzettend veel risico om ziek te worden omdat we klaar staan om de kinderen van anderen op te vangen, zodat zij (hopelijk) vele levens kunnen redden. Maar wij tellen ook mee! Wij zorgen voor de toekomst!!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

25

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors