Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling B2C jcs

Justitieel Complex Schiphol

Waarom verdienen ze dit

Mijn moeder werkt in de gevangenis en behoort helaas ook tot de risicogroep. Alhoewel ik mijn zorgen geregeld uit omdat het een contactberoep is gaat zij door het vuur voor “haar” jongens zoals zij de gedetineerden noemt omdat zij al zijn gestraft door de rechten. Ik wil haar en collega’s een hart onder de riem steken door ze te verrassen met een bordje voor onze helden! Dagelijks hoor ik weer verhalen vanuit de gevangenis dat zijn soms zware verhalen en ik denk dat zij dit daarom zeker verdienen. Wij mogen het personeel in de gevangenis niet vergeten corona maakt ons angstig in deze onzekere tijd maar als sommige gedetineerden vrij zouden komen doordat er geen personeel is zou de wereld er een stuk slechter aan toe zijn.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors