Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Quarantaine afdeling + verdenking afdeling

Joyce Holt en collega verplegers Amstelland Ziekenhuis

Waarom verdienen ze dit

Mijn zus is als leerling verpleegkundige (duaal student) gevraagd alle leerdoelen te parkeren en volledig als verpleegkundige te helpen op de quarantaine afdeling. Dit heeft ze direct gedaan! Daarnaast verdient de zorg (en dus Joyce haar collega’s) sowieso alle respect en steun die het kan krijgen. Super actie!!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

35

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors