Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Molukken Apotheek

Joos Stuivenberg Molukken Apotheek

Waarom verdienen ze dit

Mijn moeder en haar collega's van de Molukken apotheek verdienen deze maaltijd omdat ze sinds de Corona crisis de beste zorg blijven leveren voor alle patiënten. Er zijn veel aanpassingen gedaan in de apotheek om niet alleen zichzelf maar ook de patiënten op een veilige manier toch hun medicatie te kunnen blijven geven. Dit werk kan niet vanuit huis, hierdoor net als anderen in de zorg lopen ze een groter risico. Ik heb veel bewondering voor ze en hoop dat ze een bordje mogen ontvangen!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

18

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors