Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Corona afdeling C6noord

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Waarom verdienen ze dit

Ik ben zo trots op mijn team. Wij werken dag en nacht kei hard om de beste zorg te geven aan positieve Corona patiënten. We zijn goed voorbereid maar de zorg is intens, pittig en zo anders dan we gewend zijn, we balanceren regelmatig tussen leven en dood. We zetten onze schouders er onder en we doen wat we kunnen. Een beetje verwend worden zou uiteraard heel welkom zijn

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

20

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors