Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling De Noordhoek

Ipse de bruggen

Waarom verdienen ze dit

We kampen al langer met ziektes van collega’s. Daardoor was het al onrustig op de groep en werd veel van de cliënten gevraagd.Elke keer weer nieuw gezichten. Dit geeft onduidelijkheid en weg vallen van veiligheid. Nu met Corona wordt het nog meer. Ze verdienen samen met mijn collega’s een bijzondere maaltijd. Zelf kan ik nu verder niets voor ze doen omdat ik met longontsteking thuis ben komen te zitten. Zo wil ik mijn waardering voor ze laten merken!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

17

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors