Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Acacia 4

Ipse de Bruggen landgoed Ursula

Waarom verdienen ze dit

Wij zijn een woongroep voor laag niveau cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Het is erg lastig voor hun te begrijpen wat er nu allemaal gebeurd in NL. Geen bezoek meer van familie/ouders, geen uitjes meer, geen clubjes, of sportactiviteiten meer. Met mijn collega's doen wij er alles aan om het hun zo fijn mogelijk te maken deze periode.
Het zou echt super zijn als ze verwend worden met een heerlijke maaltijd.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

13

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors