Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Ceder 6 ( oostpolderweg 7)

Ipse de brugge

Waarom verdienen ze dit

Omdat zij vaak een vergeten groep zijn. Om het uit te leggen aan iemand die dementerend is is al lastig. Maar aan iemand met een verstandelijke beperking die ook nog alleen maar baat heeft bij een vast dagstructuur lijkt mij nog veel zwaarder. Opeens geen zwemmen meer of andere soorten van bewegen. Niet meer naar de dagopvang. Geen familie op bezoek. Bij mij op mijn werk hebben ze genoten van jullie maaltijd , ik vind dat Marjon perik met al haar collega’s en cliënten ook in het zonnetje gezet mogen worden. Marjon vertelde dat ze rond 18.00uur eten .

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

14

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors