Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Intensive care

Intensive care St. Antonius Ziekenhuis

Waarom verdienen ze dit

De meest dierbare persoon in mijn leven zet zich in als anesthesioloog op de intensive care van het st. Antonius. Daar waar hij altijd zijn diensten draait, draait hij nu samen met zijn collega’s enorm zware diensten, in een afgesloten unit met speciale dienstkleding waarin zij zelf moeizaam ademhalen & bewegen om zo, dag in dag uit, zoveel mogelijk levens te redden rondom corona. Om hen te bedanken, om iets terug te doen voor hen die zoveel van huis zijn om anderen te helpen, om mijn dierbare te laten weten dat ik zo enorm trots op hem en zijn collega’s ben én omdat na hard inspannen, hard genieten mogelijk moet blijven. Eetsmakelijk helden! Liefs, Sam

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

30

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors