Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Intensive Care

Intensive Care Bernhoven Brabant

Waarom verdienen ze dit

Vriendin van mij werkt op de Intensive Care van ziekenhuis Bernhoven die zwaar overbelast als eerst ziekenhuis in het land. Zij verdienen het zo al die medewerkers die zo veel ellende op hun netvlies hebben staan en hun eigen leven in de waagschaal stellen. Diep Respect maar ook zorgen om hoe het hierna met ze gaat.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

39

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors