Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling De Noodopvang/ BSO

IKC de Kleine Reus

Waarom verdienen ze dit

De medewerkers van deze integraal kindcentrum (school+bso+ kinderdagverblijf) stonden vanaf het eerste moment van de lock down klaar om de kinderen van de ouders die werkzaam zijn in vitale beroepen op te vangen. Ook alle kwetsbare kinderen en de kinderen waar de zorgen waren over de thuis situatie waren dagelijks welkom. Voor alle andere kindjes thuis werd thuisonderwijs gegeven, leuke filmpjes en wedstrijdtjes gemaakt. De medewerkers gingen na de werktijd langs de deuren om de cadeautjes uit te delen.
Ook nu dat bekend is dat de scholen 11 mei open gaan staat het compleet team klaar! Ook al zijn ze bang voor eigen gezondheid, voor hun ouders of oma's en opa’s, ze staan toch klaar. Het was enorme operatie om alles te regelen voor 450 kindjes, en terwijl iedereen om ons heen klaagt over de verveling, maken we veel overuren, maar wij zijn er klaar voor!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors