Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Intense of care

Ikazia Rotterdam

Waarom verdienen ze dit

Mijn aller liefste broertje Pieter Hogerwerf 24 jaar. En vriendin Christine Kuiper 24 jaar werken bijna iedere dag samen met al hun collega's knetter hard op het Intense of care in het Ikazia ziekebhuis te Rotterdam om mensen te helpen en in leven te houden. Ze houden beiden erg van lekker eten. Hoop dat jullie ze blij maken en het een klein licht puntje kan zijn tussen het harde werken door. Het zijn enorme bikkels en wij zijn zo trots op ze!! Liefs Johanna en Marien.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

20

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors