Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Wijkverpleging

ICARE JGZ Elburg

Waarom verdienen ze dit

Mijn zus, beter gezegd, mijn held is Marieke van Breugel. 24 jaar, getrouwd met Marko Stijf en woont in Epe. Wijkverpleger in de streek van Elburg. Helaas hebben een aantal cliënten het coronavirus opgelopen, waaronder ook van haar. Ondanks op de kans van besmetting verzorgt ze samen met haar collega's de clienten alle dagen van de week in een blauwe short en toebehoren! Daarnaast hebben ook collega's het coronavirus opgelopen en is de opgave moeilijker geworden in Elburg. Helaas kan ze geen FIFA-kaartje krijgen, maar wel een goedgevulde lunch voor haar afdeling ter motivatie!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors