Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Noodopvang Calandhal

HVO-QUERIDO/ Leger des Heils

Waarom verdienen ze dit

Mijn collega’s en ik werken met dak- en thuislozen nu in deze noodopvang, welke gerund wordt door HVO-QUERIDO en Leger des Heils. Velen van ons hebben nog ander werk in de zorg en doen dit naast ons ‘normale’ werk. Vorige week vrijdag werd besloten dat wij open gingen voor zo’n 100 man. We hebben met zijn allen hard gewerkt om dit op te zetten en doen er alles aan om onze cliënten een veilige slaapplek te bieden en te zorgen dat de sfeer onderling goed blijft. En in het bijzonder is onze coördinator Cecilia nog steeds onze baken van rust en weet zij de humor er in te houden voor iedereen.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

14

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors