Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Aksent en de woningen

Humanitas DMH

Waarom verdienen ze dit

Hallo Rico,

Allereerst wat een mooi initiatief. Word zeker gewaardeerd!!! Ik weet dat het alleen voor de regio Amsterdam en Amstelveen is, maar ik dacht wie niet waagt, wie niet wint toch ;).

Ik wil graag mijn team aanmelden, omdat zij dag en nacht klaar staan voor onze cliënten in de gehandicaptenzorg. Helaas hebben we weinig personeel over door de Corona, waardoor we genoodzaakt zijn om meer uren te maken op onbekende locaties. Dit doen ze met alle liefde. Ik heb gemerkt dat er saamhorigheid is ontstaan binnen ons team en daarom wil ik ze graag bedanken. Momenteel geven ze zo veel, maar krijgen ze niet altijd genoeg terug. Door dit initiatief te organiseren, wil ik hun laten weten dat ze allemaal stuk voor stuk helden zijn en dat ze zeker worden gewaardeerd.

Ik hoop echt dat je een uitzondering wil maken, maar begrijp het ook als het niet kan.

In ieder geval namens alle helden van Humanitas DMH bedankt voor deze geweldig mooie initiatief. Hoop snel van jullie te horen.

Stay safe!!

Met vriendelijke groet,

Hava Uygur

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

14

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors