Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Redactie Het Parool

Het Parool

Waarom verdienen ze dit

Zoveel mogelijk medewerkers/journalisten van Het Parool werken vanuit huis, maar een aantal van hen moet op de redactie zijn om de krant te kunnen maken. In deze tijden is een goede nieuwsvoorziening heel belangrijk en daar zetten zij zich elke dag voor een. Een heerlijke, gezonde maaltijd zou een mooie blijk van waardering zijn voor de 10 aanwezigen op de redactie. De datum maakt niet zoveel uit, ze zitten er elke dag, dus het zou ook eerder of later in april kunnen. Doordeweeks is wel het best, dan zijn de meeste mensen aanwezig. En het liefst rond 12 uur, met de lunch. Als dat kan natuurlijk :). Super tof initiatief hebben jullie opgezet!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors