Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Ouderen woonzorglocatie

Het Hendrickszhuys

Waarom verdienen ze dit

Alle medewerkers van Het Hendrickszhuys (waar ik als verpleegkundige onderdeel van ben) staan momenteel onder grote druk. Het coronavirus is ook bij het Hendrickszhuys binnengedrongen en dat zorgt voor een hoop verdriet, overuren en machteloosheid. Ook zorgt het voor verbroedering want met z'n allen gaan we ervoor. Ik ben trots op mijn collega's die er zijn/haar schouders iedere dag er weer onderzetten en we dat stapje extra zetten terwijl we eigenlijk niet meer kunnen. Om die reden vraag ik een bordje voor de medewerkers die komende woensdag werken. We vergeten onszelf nogal eens in deze tijden en een bord lekker eten geeft ons de energie om nog vele stapjes extra te zetten.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

20

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors