Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Gehele huis

Herbergier Hazerswoude-Rijndijk

Waarom verdienen ze dit

Het is een huis voor mensen met geheugenproblemen. Familie mag nu niet naar binnen, ze mogen wel naar buiten maar 1 op 1, wij gaan dan dus mee. Ze zijn door deze situatie angstig , missen hun familie en snappen het ook niet. Wij, de verzorgende doen veel met ze maar het gemis van de familie kunnen wij niet vervangen. We Skypen wel met familie, dit is een lichtpuntje voor ze. Elk lichtpuntje is er een. Ik gun ze nog veel meer lichtpuntjes, daarom heb ik hun opgeven.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

20

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors