Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Verzorgingstehuis

Hanepreij Gouda

Waarom verdienen ze dit

Beste Demy en topkoks,

Mijn vriendin en haar collega’s op het Voordek in de Hanepreij verdienen dit echt! Overwerken, naast het coronovirus ook nogeens het NORO-virus op enkele afdelingen, de volledige toewijding en in het speciaal voor mijn vriendin/verloofde die op dit moment ook haar 2 opa’s minder kan zijn.1 opa zit in dezelfde zorginstelling maar dan op een andere afdeling, opa heeft ruim een jaar geleden een dubbele hersenbloeding gehad en is dus sowieso heel kwetsbaar en behoort tot de risicogroep.. haar andere opa ligt vanaf de kerstdagen in het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda na een geperforeerde darm waarna hij ook bijna een maand op de IC heeft gelegen, nu een aantal weken op de normale afdeling.

En ondanks alles blijft mijn vriendin altijd stralen en lachen, vandaar dat zij dit zo verdient samen met haar collega’s! Haar naam is Annemarie Eerland en via deze weg zou ik graag nogmaals willen zeggen hoe trots ik op haar ben!

Joey

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors