Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Interne geneeskunde/geriatrie - zevende etage

HagaZiekenhuis locatie Leyweg

Waarom verdienen ze dit

Omdat dit team van het Hagaziekehuis de afdeling heeft moeten omturnen tot dé 'corona-afdeling' van het ziekenhuis en elke dag alle zeilen bij zet om de crisis die gaande is in de wereld tegen te gaan. Mijn lieve vriendin is ook werkzaam op deze afdeling. Zij en haar collega's kunnen tijdens het werken wel een lekker hapje gebruiken als zij voor even de isolatiepakken uit mogen doen om te eten.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

12

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors