Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Justitieel Centrum voor Somatische Zorg (JCvSZ)

Gevangenisziekenhuis Scheveningen

Waarom verdienen ze dit

Ook in het enige ziekenhuis in Nederland voor gedetineerden hebben ze te maken met corona. Er is een speciaal ingerichte covid-vleugel waar alle gedetineerden met corona worden verpleegd. Alle verpleegkundigen en bewaarders rouleren op die afdeling en hebben ook te maken met een schaarste aan beschermingsmiddelen. Mijn liefste vriendin Marjolein van der Hulst en haar collega's gun ik zo'n lekkere maaltijd, aangezien vanwege de maatregelen ook de kantine is gesloten. Zij werkt deze week een avonddienst op woensdag, donderdag en vrijdag.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

25

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors