Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Secretaresses, we'd houders, burgemeester

Gemeente woerden

Waarom verdienen ze dit

Mijn lieve vrouw verdient dit omdat zei en het volledige team waarmee zei samenwerkt, sind het uitbreken van de corona crisis. zich volledig hebben gestort op het in goede banen lijden van zo onnoemelijk veel processen waar de gemeente verantwoordelijk voor is. En dit alles zonder enig zelfbelang.de telefoon, app en mail staat de hele dag roodgloeiend en ze ondergaat dit zonder enkel morren. Waarvoor mijn volledige respect!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

20

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors