Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Project Gein

Fokus

Waarom verdienen ze dit

Beste lezer,

Voor mijn moeder en haar collega’s die in de thuiszorg werken zonder voldoende beschermende materialen zodat ik in het ziekenhuis dit wel kan doen. Alleen al daarom, maar ook omdat ze zich dag en nacht 100% inzetten voor de cliënten, verdienen zij dit diner! Het gaat maar om 2 bordjes, misschien kunnen de overige 8 naar een andere instelling, want laten we eerlijk zijn... wie is hier niet mega blij mee?! Super bedankt voor deze geweldige actie en ik hoop wanneer het ergste voorbij is er snel weer volle restaurants en terrassen zijn! Hou vol en blijf veilig! Liefs =)

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors