Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Het landelijke Corona team olv Ernst Kuipers. ( deze artsen en wetenschappers zijn non stop bezig de zorg te waarborgen in heel Nederland. Dit zijn de hoge bomen die veel wind vangen, maar ook veel respect ♥️🍀🙏🏻

Erasmus MC

Waarom verdienen ze dit

Dit team is het landelijke overkoepelende orgaan ( Corona crisis team) Vanhier uit wordt de zorg geregeld, onderzoek gedaan en maatregelen getroffen. Zonder dit team olv Ernst kuipers waren wij nergens. Deze mensen zijn 24/7 bezig de beste zorg te waarborgen voor heel het land. Dit zijn de hoge bomen en worden ook weleens vergeten. ( mijn broer zit in dit team 😊) Hun werk is onbetaalbaar en zo waardevol 🙏🏻🍀♥️

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

20

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors