Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Begane grond/eerste etage

Elisabeth-hof

Waarom verdienen ze dit

Ik wil dit graag vragen voor mijn collega’s en 32 bewoners. Wij als personeel zorgen voor alle dementerende bewoners, echter mag er al vanaf afgelopen maandag geen familie of bezoek meer komen. Onze ouderen begrijpen dit niet allemaal en zijn heel erg verdrietig hier om. Wij zitten door alle hamsteraars ook echt in de problemen als het om eten gaat, van alles is niet genoeg meer verkrijgbaar waardoor wij soms niet genoeg eten hebben voor alle bewoners en sommige dus appart moeten eten.. wij staan 24/7 voor ze klaar in deze moeilijke tijden.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

36

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors