Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Van verkoever naar IC

Dijklander ziekenhuis

Waarom verdienen ze dit

Mijn allerliefste beste vriendin Wendy, van hardwerkende verkoeververpleegkundige doorgeschoven naar de IC waar ze helaas spoedig over MOETEN naar 12uurs diensten. Ondertussen moeder en rennend voor iedereen in haar familie en vriendenkring om ook nog even voor hun boodschappen te doen of te helpen waar nodig. Deze is niet uit te putten, goud waard! Door haar hou ik vertrouwen en ik denk dat veel patiënten dat ook door haar kunnen! (Tijden zijn dus nog een beetje lastig in te vullen...)

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

15

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors