Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Corona Unit 4e etage (team ortho/geri)

Dijklander Ziekenhuis Hoorn

Waarom verdienen ze dit

Voor al mijn lieve collega's van Team 5A03 orthopedie/geriatrie.
We zijn een hecht team en staan altijd voor elkaar klaar. Vanwege de corona uitbraak zijn wij als team geheel verhuisd van de 5e naar de 4e verdieping om daar te helpen op de Corona Unit. Voor ons was dit erg zwaar en kwamen veel emoties bij kijken. Het is spannend om je vertrouwde omgeving te verlaten en niet wetend voor hoe lang. Maar we gaan deze strijd aan met zn alle om er voor te zorgen dat we de beste zorg kunnen geven aan de patiënten die het nodig hebben!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

15

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors