Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Begeleid wonen (gehandicaptenzorg)

Dichterbij

Waarom verdienen ze dit

De mensen die hier wonen hebben allemaal een beperking en weten zich geen raad met wat er nu gebeurt, ze mogen geen bezoek ontvangen van naaste en mogen niet naar de dagbesteding, mijn vrouw en haar collega’s draaien nu extra diensten om de mensen dag en nacht gerust te stellen, ECHTE HELDEN, daarom verdienen zowel de bewoners als de medewerkers een lekker bordje zodat ze even terug in de normale wereld zijn.....

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

25

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors