Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling kinder opvang

demi van berend botje kinderopvang

Waarom verdienen ze dit

ik meld mijn zus aan hier voor omdat de kinderopvangen gewoon door werken voor de kinderen van dokter en agenten en de andere instelingen die blijven werken . en ondanks dat me zus hier door meer risico loopt hoor je haar niet klagen en zelfs nu haar zoontje niet meer naar de opvang kan zorgt ze er voor dat ze blijft werken . ze is een aan winst voor deze samenleving .

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors