Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling De Beerendonck (verpleeghuis)

De zorggroep

Waarom verdienen ze dit

Ben momenteel werkzaam als verpleegkundige leerling (mei hoop ik ondanks alles toch mijn diploma te krijgen) binnen De Beerendonck, waar ik mijn collega’s zie samenwerken. De samenwerking liep stroef tussen de teams afgelopen maanden, wegens tekorten aan zorgmedewerkers, maar ik zie nu dat iedereen elkaar wil helpen in deze moeilijke tijd. Met de mensen die er zijn zijn wij nu een team en daardoor kunnen wij het ook makkelijkere maken voor de bewoners. Wij proberen iedere dag te FaceTime met dierbare, maar het is vaak lastig om te zien hoe moeilijk de bewoners en hun dierbare het hebben bij het besluit om geen bezoek meer te mogen ontvangen en ook niet van hun kamer af mogen. Door dat ik zie dat al mijn collega’s alles uit de kast halen om de bewoners zoveel mogelijk een luisterend oor te bieden en afleiding te zoeken wil ik hun graag bedanken voor hun fantastische inzet. Het is hartverwarmend❤️

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

40

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors