Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Nachtdienst Losserhof

De Twentse zorgcentra

Waarom verdienen ze dit

Voor onze cliënten is dit niet uit te leggen en niet te begrijpen,en de mensen die ze het meest vertrouwen mogen nu ook niet meer op visite komen. laag/hoog niveau, gedragsmoeilijk en heel veel verschillende woningen waar we ze langs moeten snachts om ze de zorg te bieden...dit is bijna niet meer te doen met zo weinig personeel in de nachtdienst op ongeveer 350 cliënten

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors